Лецитин+В-вітаміни
- Комплекс вітамінів при порушеннях нервової та психічної діяльності
- Покращує пам‘ять
- Знижує стомлюваність
Лецитин з вітамінами В – сприяє покращенню пам'яті!
Лецитин – є життєво важливою і незамінно поживною речовиною для головного мозку та зміцнення нервової системи. Він бере участь у формуванні клітинних мембран і є компонентом нервової тканини, становить основу мієлінової оболонки нервових клітин і волокон. Лецитин бере участь у багатьох життєво важливих біологічних процесах і функціях організму. Лецитин забезпечує нормальний обмін жирів, покращує роботу мозку та серцево-судинної системи, сприяє засвоєнню вітамінів A, D, E і К, підвищує опір організму до дії токсичних речовин, стимулює жовчовиділення, утворення еритроцитів та гемоглобіну. До складу лецитину входять важливі сполуки – холін і лінолева кислота, необхідні для проведення нервових імпульсів, для транспортування і розподілу жирових речовин в клітинах організму, головного мозку та нервових клітинах. Крім цього, лецитин сприяє зниженню рівня холестерину в крові, має ліпотропну дію, сприяє всмоктуванню в кишківнику жирних кислот, сприяє нормалізації ваги.
Вітамін Е – природний антиоксидант, стимулює функції статевих залоз, сприяє підвищенню життєвого тонусу, підтримує роботу серцевого м'яза. При дефіциті вітаміну Е спостерігаються неврологічні порушення, зміни кровотворної системи. Вітамін Е необхідний для засвоєння інших вітамінів, важливий для загального стану здоров'я та працездатності.
Нікотинамід (вітамін РР) – має вирішальне значення для вироблення енергії та підтримки функціонування організму на багатьох рівнях, особливо для здоров'я серця та оптимального кровообігу. Він бере участь більш ніж в півсотні реакцій, в ході яких цукор і жир перетворюються в енергію. Сприяє зниженню рівня холестерину, важливий для нормального стану шкіри та нервової системи.
Вітамін В1 (тіамін) – необхідний для вуглеводного обміну речовин, нервових клітин, серцевого м'яза, вироблення енергії, росту, апетиту, травлення. Ті, хто вживає багато вуглеводів, потребують вищих рівнів прийому тіаміну, як і ті, хто зловживає алкоголем, курці та люди, що піддаються надмірному стресу. Антиокисна роль тіаміну може допомогти попередити втрату еластичності шкіри. При нестачі в їжі цього вітаміну відбувається неповне згорання вуглеводів, в крові накопичується піровиноградна та молочні кислоти, що призводять до розладу нервової системи.
Вітамін В2 (рибофлавін) – інтенсифікує процеси обміну речовин в організмі, беручи участь в метаболізмі білків, жирів і вуглеводів. Необхідний для утворення червоних кров'яних тілець та антитіл, для дихання і росту клітин. Він полегшує поглинання кисню клітинами шкіри, нігтів та волосся. Однією з найцінніших якостей рибофлавіну є його здатність прискорювати в організмі перетворення піридоксину – вітаміну В6 – на його активну форму.
Вітамін В6 (піридоксин) – бере участь в синтезі нуклеїнових кислот, що перешкоджають процесам старіння в організмі. Підтримує імунітет, беручи участь в синтезі антитіл. Необхідний для нормальної роботи центральної нервової системи. Піридоксин необхідний для повноцінного засвоєння вітаміну В12.
Вітамін В12 (ціанокобаламін) – необхідний для функціонування нервових клітин. Відіграє важливу роль при синтезі мієліну – захисного шару нервових стовбурів головного та спинного мозку.
Фолієва кислота – бере активну участь в процесах регуляції функцій органів кровотворення, позитивно впливає на функції кишківника і печінки, підтримує імунну систему, сприяє нормальному утворенню і функціонуванню білих кров'яних тілець. Також фолієва кислота необхідна для біосинтезу білка, позитивно впливає на продуктивну роботу мозку, особливо кісткового, підтримує імунну систему, допомагає завоювати інші вітаміни групи В
Може бути рекомендований лікарем, як додаткове джерело комплексу біологічно активних речовин: лецитину (фосфоліпідів), антиоксидантів, вітамінів групи В та фолієвої кислоти для створення оптимальних умов функціонування організму людини, в тому числі для покращення мозкової діяльності та нервової системи в цілому. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Спосіб застосування: дорослим та дітям старше 14 років по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час або після прийому їжі, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Рекомендований термін застосування: 30 діб, можливість повторних курсів узгоджується з лікарем.
Застереження при застосуванні: Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам у період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Інформація для хворих на цукровий діабет: 1 капсула містить 6 ккал/26кДж та не містить хлібних одиниць
Форма випуску: Капсули масою 1000 мг (по 10 капсул в блістері, по 1 або 3 блістери в пачці)
Зберігання: При температурі не вище +25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.
Термін придатності: 3 роки від дати виробництва.
Виробник: "Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ", Шлезвігер Штрассе, 74, 24941 Фленсбург, Німечина
Дистриб'ютор в Україні: ТОВ «Квайссер Фарма Україна», вул. Дніпровська набережна 26Ж, оф. 49, м. Київ, 02132, тел./факс 044 585-34-92, [email protected]
Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GMP
Не є лікарським засобом
Дієтична добавка
Без ГМО
лецитин (соєвий), желатин (яловичий), соєва олія соєвих бобів , гліцерин Е422, моно- та дигліцериди жирних кислот Е471, DL-альфа-токоферолу ацетат, нікотинамід, сорбітол Е420, піридоксину гідрохлорид, тіаміну мононітрат, рибофлавін, заліза оксиди та гідроксиди Е172, птероїлмоноглютамінова кислота, ціанокобаламін